Laatu ja tehtävät haltuun

Jokaisessa yrityksessä toiminnan ja tuloksenteon lähtökohta on laatu, kun halutaan tehdä pitkäjänteistä ja kestäviä tuotteita tai palveluja. Sekä ansaita yritykselle maine luotettavana ja osaavana yrityksenä.

Laatu on suuri ja kokonaisvaltainen asia. Laatua on antaa yksityiskohtaiset ja selkeät ohjeet tekijöille. Laatua on tiedon kulku kaikille, joita tieto jossain vaiheessa hyödyttää.

Oikeastaan vaihtoehtoja ei enää ole. Tämä korostuu nykypäivänä siten, että meiltä kaikilta vaaditaan dokumentteja ja raportteja siitä, miten yrityksemme toimii, ja miten se ratkaisee mahdolliset ongelmat.

Datakone-tuotannonohjaus -ja seurantaohjelma on ratkaisu myös tähän. Ohjelmaan voidaan rakentaa juuri niin laaja seurantajärjestelmä laadusta ja tehtävistä, kuin yritys tarvitsee. Tehtäviä on yrityksissä lukemattomia, tehtäviä jotka tukevat pääliiketoimintaa. Ilman noita tehtäviä tuotanto olisi katkonaista tai jopa pysähtyisi.

 

Uskottavaa kuvaa ei anna yrityksestä se, että koneiden, laitteiden huollot ja korjaukset hoidetaan ulkomuistisista tai sitten, kun on pakko. Tehtävä osaan voidaan rakentaa myös henkilökuntaa koskevia osia, perehdyttämiset, osaamiset, erityistaidot, koulutusohjelmat, mitä vain yritys tarvitseekin

Laatu ei enää ole pelkkää sananhelinää, vaan faktoja, joita yrityksen on tarvittaessa esitettävä.

Laatua mitataan kaikkialla, halutaan tai ei. Silloin, kun yritys tekee sitä jo itse, ollaan asiassa niskanpäällä On monta tapaa mitata, on kylmiä faktoja on selkeitä sääntöjä, lakeja ja asetuksia. Kaikki nämä asiat saadaan Datakone-ohjelman avulla niitä tarvitsevien henkilöiden tietoon jotka tietoa tarvitsevat.

©2018 Datakone.fi